Over ons

Mata Ketiga
Dit is de Indonesische verwoording van ‘het derde oog’ wat staat voor intuïtie en inzicht.
Wij hebben onze praktijk zo genoemd omdat wij onze spiritualiteit de laatste decennia steeds meer hebben mogen ontdekken en ervaren. Omdat dit elke dag weer zo’n fijne ervaring is, delen we dit graag met iedereen die ook wel eens denkt:  Is dit nu mijn Leven? Ik voel dat er meer in zit, maar kan er mijn vinger niet op leggen…

Wie zijn wij?
Wij zijn Corrie en Roy, twee liefdevolle mensen uit IJsselstein in het midden van Nederland.
Wij zijn het levende bewijs dat je, ongeacht je leeftijd, je huidige leven nog mooier kan maken!


Het beste halen uit jouw leven…  Kan dat echt?
Ja, dat kan dus echt! Jij beslist namelijk of mentale of lichamelijke klachten je leven negatief blijven beïnvloeden. Dit vereist een veranderende mindset om  uiteindelijk een mooiere  manier van leven te genereren.
Hierin is het besef en de wijsheid van Albert Einstein de basis:

”Alles en iedereen is uiteindelijk Energie met zijn of haar verschillende trillingen”

Hoe kunnen wij je helpen?
Wij hebben ervaren dat je door veel denken vaak vergeet dat het belangrijk is vooral te blijven voelen.
In onze praktijk Mata Ketiga kunnen wij je met onze doelgerichte behandelingen/sessies daarbij een handje helpen. Dit doen we op energetisch niveau en daarnaast met fotonen lichttherapie.

Historie en fundament
Wij hebben vele jaren gedacht dat een prettige levenstandaard het hoogst haalbare was. Zelfs met alle rugzakjes die we, net zoals iedereen, ontwikkelen en meedragen gedurende ons leven.
Tegelijk hadden we het onbestemde gevoel dat er verandering op komst was en ook nodig zou zijn. We ontdekte dat ons voelen ons veel meer bracht dan alleen denken voorheen kon! Een nieuwe wereld opende zich voor ons met onvoorstelbare mogelijkheden op zowel lichamelijk als mentaal vlak.
Wij gunnen jou deze vooruitgang en verrijking ook!
Wij helpen je graag op weg, ondersteund door onze ervaring, kennis en behandelingen.  Deze behandelingen bestaan onder andere uit magnetiseren om bijvoorbeeld je mentale en/of lichamelijke ongemakken te verminderen zodat deze meer draaglijk voor je worden. Deze ongemakken kunnen zelfs helemaal verdwijnen.  De keuze is aan jou!

Na eerst de Sjamanen opleiding bij de Einstein Empowerment Academy succesvol te hebben afgrond, ook geslaagd voor de opleiding Internationaal gecertificeerd NLP Practitioner 2.0!