Algemene Info:

Wat is magnetiseren?
Magnetiseren is een genezingsmethode die al in de oudheid werd toegepast en waarmee nog steeds bijzonder goede resultaten worden behaald.
Het is het op liefdevolle wijze doorgeven van energie wat door de magnetiseur vanuit gevoel en intuïtie gedaan wordt via handoplegging.

Magnetiseren wordt toegepast om blokkades in de energiebanen op te heffen en de vermoeide, grijze energie om te zetten in een mooie positieve energie die weer vrij kan stromen.

Een helende energie die bij je binnen komt. Een energie die je vervult en waarmee je je lichaam en je geestelijke welzijn voedt. Dit geeft je de kracht om de onrust te verminderen en om positief in het leven te staan.

​Magnetiseren is niets anders dan het doorgeven van positieve energie. Het gaat naar de plaatsen in het lichaam waar het nodig is, waardoor blokkades worden opgeheven. Deze helende energie mogen wij doorgeven via onze handen.

Wanneer je energiebanen vrij zijn en de energie vrij kan stromen, kun je alles beter overzien en wordt het leven lichter. Er komt ruimte voor mooie gedachtes en dat straal je uit. Je geeft jezelf verlichting.

Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen.

Wat zijn blokkades?

Blokkades zijn problemen en/of gevoelens die niet zomaar kunnen worden opgelost. Deze gaan  ‘vastzitten’ in het lichaam, waardoor men allerlei klachten kan krijgen. Een magnetiseur kan samen met jou blokkades weghalen.

Uiteraard kun je met bijna alle klachten op lichamelijk en mentaal gebied bij ons komen.

Voor een goed resultaat zullen er vaak meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Het is mogelijk dat het lichaam op de behandelingen kan reageren. Het is mogelijk dat de klachten verergeren. Dit is een teken dat de behandeling goed aanslaat.


Voor wie zijn de behandelingen geschikt?
Magnetiseren is toe te passen op alles wat leeft voor zowel voor lichamelijke als mentale klachten.

De meest voorkomende klachten waar men een magnetiseur voor bezoekt, zijn: hoofdpijn, depressie, rusteloosheid, faalangst, moeheid, slaapproblemen, gebrek aan energie, buikpijn, maagpijn, blessures en klachten van chronische aard.

Magnetiseren kan ook bijdragen aan de bevordering van het herstel na een operatie.


Magnetiseren geeft ontspanning voor lichaam en geest en is dus heel breed in te zetten. Mocht je twijfelen of magnetiseren geschikt is voor je klacht(en), kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoe verloopt een behandeling?
Als eerste vindt er een telefonisch intakegesprek plaats.
Hierin maken we graag kennis en zullen we bespreken of en hoe we je het best kunnen behandelen.
Tijdens het intakegesprek kunnen we desgewenst direct een behandelingsafspraak inplannen.

Tijdens de behandeling houdt u alle kleding, behalve de schoenen, aan. De behandeling kan liggend of zittend worden gegeven. Tijdens de behandeling gaan de handen van de behandelende therapeut over je lichaam of worden op het lichaam gelegd. Jouw en onze gidsen zorgen ervoor dat de handen zich op de juiste plaatsen op of boven het lichaam bevinden. Het kan gebeuren dat je tijdens het magnetiseren warmte of kou ervaart, tintelingen voelt, gaat geeuwen of boeren, dat er emoties naar boven komen of dat je je juist heel ontspannen voelt.

Binnen onze praktijk is veiligheid, geheimhouding en privacy vanzelfsprekend.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
In de meest voorkomende gevallen 3 a 4 behandelingen om het gewenste effect te bereiken. Bij klachten die langdurig en/of chronisch van aard zijn, zijn meer behandelingen nodig. We overleggen altijd met je hoeveel behandelingen je wilt en of de voortzetting van de behandeling wenselijk is.

 

 

Behandeling (richt)prijzen:
– 45 min: €55,-
– 60 min: €65,-
– 90 min: €95,-