Natuurlijk licht vitaliseert de mens!

Algemene informatie:
Biofotonentherapie is een lichttherapie, waarvan de werking sinds 1975 medisch en klinisch is bewezen.
Ons lichaam neemt fotonen op uit zonlicht via onze huid, ogen en spijsvertering. Daarnaast kan ons lichaam ook fotonen opnemen uit andere lichtbronnen dan de zon. Dit licht moet wel aan specifieke kenmerken voldoen.
Onze gezondheid is afhankelijk van het functioneren van al onze diverse cellen met alle verschillende doelen in ons lichaam. Het functioneren van ons lichaam als geheel wordt bepaald door het functioneren van alle individuele cellen.
De individuele cellen zijn afhankelijk van biofotonen. Bio = leven en foton = licht.
Dit is het licht dat cellen uitstralen. Alle cellen hebben deze lage licht intensiteit, omdat deze zonlicht tot zich nemen en transformeren tot deze fotonen.
We leven vaak binnen in ruimten met weinig zonlicht. Een dagelijkse dosis zonlicht is essentieel om fit en gezond te blijven. Door te weinig zonlicht ontstaat een tekort aan biofotonen en als gevolg daarvan neemt onze vitaliteit af en ontstaan ziekten.

Hoe werkt het?
Door middel van een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood LED-licht,behandelen we jouw lichaamscellen met de Biophoton Energy Charger met als doel al je lichaamscellen te stimuleren en te regenereren.
Fotonentherapie is gebaseerd op kennis over alle lichaamscellen, hun biofotonen en de effecten van infrarood laserlicht daarop.

Voor wie is deze therapie geschikt?
Het is geschikt voor volwassenen en kinderen met diverse aandoeningen en is belangrijk als preventieve verzorging. Er zijn geen contra indicaties.

Hoe verloopt een behandeling of therapie?
Als eerst hebben we altijd graag een telefonisch intakegesprek.
Hierin maken we kort kennis en zullen we bespreken of en hoe we je het best kunnen behandelen.
Tijdens het intakegesprek kunnen we eventueel direct een behandelingsafspraak plannen.

Tijdens de behandeling kunt u ontspannen zitten of liggen. Het licht wordt gericht op de aangedane gebieden zoals organen en/of specifieke pijnlocaties, altijd samen met de grotere vlakken als hoofd, rug en buik. Dit zorgt voor optimale opname van de nodige biofotonen aan voor- en achterzijde van het lichaam.  Een behandeling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.

Therapie:
tijdens de eerste 4-6 weken is er een richtlijn voor maximaal 1 behandeling per week.
Afhankelijk van het verloop van herstel kan daarna de behandelfrequentie worden afgebouwd.

Gemiddeld ervaren cliënten bij 2-3 behandelingen bijna volledig herstel, veelal zijn 2 tot 3 afbouw behandelingen nodig richting volledig herstel.

Lijst van aandoeningen waarbij de therapie het herstel bevordert:

Alle orgaanstelsels: Zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, (bloed)circulatiestelsel, spijsverteringstelsel, urinewegstelsel, en de huid.

 

 

Sessie (richt)prijzen:
– 30 min: €45,-
– 45 min: €55,-
– 60 min: €65,-